Yakuza: Like a Dragon ve dvojici dalších videí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yakuza: Like a Dragon ve dvojici dalších videí

Yakuza: Like a Dragon ve dvojici dalších videí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 9. 2019 14:32 1
Reklama

Kdybyste nám před rokem řekli, že další Yakuza opustí léty osvědčený bojový systém a rozhodne se vydat do vod tahových soubojů, nejspíše bychom vás nebrali vážně. Jak ale víme, Yakuza 7 přesně toto nabídne, což potvrzuje i nejnovější gameplay video, které je současně doprovázeno i o cinematický trailer.

S odhlédnutím od změny tempa a odlišné perspektivy při samotných soubojích však zůstává vše při starém. Ztřeštěné minihry, drsné hlášky a v neposlední řadě i brutální dorážecí útoky zde tak stále figurují, a my tak dostáváme jasnou zprávu, že ne vše bude podrobeno stejné vlně změn jako soubojový systém.

Co se týče druhého ze zveřejněných videí, to nám pro změnu odhaluje více ze samotného příběhu a znovu nás láká na dramaturgicky precizní zážitek. Vše od emocemi nabitého dabingu až po neméně působivé herecké výkony k nám totiž promlouvá dojmem, že nový díl se po příběhové stránce hodlá svým předchůdcům přinejmenším vyrovnat, ne-li je rovnou překonat. Pomoct by tomu mohla i nová hlavní postava Ichibana Kasugy, který se tak stává marketingovou tváří nového dílu.

Yakuza: Like a Dragon vychází v Japonsku 17. ledna příštího roku, přičemž titul vyjde exkluzivně na konzoli PlayStation 4. V průběhu příštího roku by taktéž se zpožděním měla dorazit i verze pro zbytek světa, avšak konkrétní datum vydání není dosud známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama