Dalších 13 minut trhání končetin v Surge 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dalších 13 minut trhání končetin v Surge 2

Dalších 13 minut trhání končetin v Surge 2

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 9. 2019 09:33
Reklama

Odsekávání končetin, futuristické zasazení a opravdu tuzí nepřátelé, co vám nedají nic zadarmo. Nějak podobně by se asi v kostce dala shrnout premisa prvního Surge. Akční soulsovky, jejíž přímé pokračování je jedním z nejočekávanějších titulů tohoto roku. A poněvadž jsou si autoři z Deck13 svým novým dítkem značně jisti, vydávají dalších 13 minut nových záběrů.

Nad rámec již vyřčeného není nejspíše co dodat. Upuštění od křečovité snahy udržet vás za každou cenu ve sterilním prostředí továrních komplexů hře evidentně prospívá, přičemž to samé lze prohlásit i o vyšší diverzifikaci nepřátel, díky čemuž nebudeme nadále nuceni čelit stále stejným oponentům znovu a znovu.

Nové součástky sloužící ke zlepšení vaší postavy stále hrají prim, přičemž jejich získávání opět spočívá v jejich postupném odsekávání z poražených nepřátel. Slovo opět by se koneckonců dalo použít i u většiny zbylých prvků prvního Surge. Autoři se totiž namísto jejich kompletního překopání a snahy být za každou cenu originální raději spolehli na cestu menšího odporu, a jednotlivé mechanismy se tak spíše snaží vytříbit a přivést k dokonalosti.

Jak ve své snaze vývojáři z Deck13 nakonec uspěli, uvidíte už zanedlouho. The Surge 2 totiž dorazí na trh již 24. září, a to na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama