Agent 47 se chystá na Maledivy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agent 47 se chystá na Maledivy

Agent 47 se chystá na Maledivy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 9. 2019 13:42
Reklama

Agenta 47 čeká pracovní dovolená. Stejně jako v minulých měsících si i na září připravili autoři z IO Interactive porci obsahu pro svou stealth akci Hitman 2. Ta nás tentokrát zavede na Maledivy, ale pochopitelně navštívíme i několik starších map.

První dvě částí obsahu jsou již v tuto chvíli k dispozici a jedná se o kontrakty na mapách New York a Whittleton Creek s názvy The Dalton Dissection a The Covert Dispersal. Následovat bude mise v Bombaji, za jejíž splnění si obohatíte šatník o kašmírový oblek. Kontrakt se jmenuje The Dubious Cohabitation a zpřístupní se už 12. září.

O den později se do Paříže vrátí jeden ze starších cílů Walter Williams, přezdívaný Blackmailer. Zdrží se pouhých deset dní, takže pospíchejte. Devatenáctého září se můžete těšit na další dva kontrakty a jak už je delší dobu zvykem, jeden z jich bude vytvořen hráčskou komunitou. Odměnou za splnění vývojáři připravené mise bude odemčení nového typu granátu.

A teď k placenému obsahu. Den po vývojářském streamu, který proběhne 23. září se Hitman vydá do exotického resortu Haven Island. Lokace na Maledivách je součástí season passu a naváže na události v New Yorku. Zpoplatněny budou i ve stejný den vydané mise A Silver Tongue a A Bitter Pill.

Společně s placenými rozšířeními bude jako obvykle pro všechny vypuštěn větší update, který kromě nové lokace přinese řadu oprav a možná i další novinky. Jejich odhalení si autoři šetří právě na svůj stream. Září uzavře návrat další známé postavy, tentokrát zdravotní sestry v důchodu Etty Davis. I její výskyt na mapě Marrakesh bude časově omezen, takže ji nenechte uprchnout. Čas začne ubíhat od 27. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama