Další informace o rolích do Red Dead Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další informace o rolích do Red Dead Online

Další informace o rolích do Red Dead Online

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 9. 2019 09:00
Reklama

O tom, že se do Red Dead Online chystají role, jsme vás informovali už dříve. Tato novinka dorazí v rámci letního updatu, pokud ale chcete s rolemi začít, musíte si připravit 15 zlatých cihel, a to za každou novou roli. Pokud hrajete na PS4, můžete začít zdarma s Traderem, a pokud si předplácíte Twitch Prime, získáte zdarma licenci pro Bounty Huntera.

Za bounty huntera se v nižších levelech budeme starat o zajišťování NPC. Po levelu 12 se naše zájmy přesunou na hráče, jejichž bounty bude ohodnocena na 20 dolarů a výše, přičemž bounty hunter dostane pozvánku na lov. Mezi speciální schopnosti bounty huntera patří zesílené laso, bola či zlepšený eagle eye.

Trader zase dostane možnost postavit si svůj vlastní obchod. Nejdříve si musí sehnat materiál přes různé mise. Po předělání na zboží, které se dá prodat, se pak trader může navíc posouvat i v blízkém okolí svého tábora. Musí si ale dát pozor raidy, které jsou drahým zbožím velmi lákány. Mezi schopnosti tradera patří hrnec na dušení, nůž, vagóny či trénink psů na střežení tábora.

Nakonec je zde collector. Ten se soustředí na hledání a prodávání vzácného zboží, jako zakopané poklady, rodinné starožitnosti či tarotové karty. Mezi jeho schopnosti patří speciální lopata, taška na koně, sbírání bylin ze sedla koně, detektor kovu či lampa na koně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama