Můžete stahovat betu GR Breakpoint
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Můžete stahovat betu GR Breakpoint

Můžete stahovat betu GR Breakpoint

David Plecháček

David Plecháček

3. 9. 2019 12:34 5
Reklama

Už několik týdnů víme, že v následujících dnech proběhne beta nového Ghost Recon. Ubisoft tak jednak testuje stabilitu hry a serverů, ale také dává hráčům možnost ochutnat část hry, která vyjde 4. října. Kdy ale budete moci do Breakpointu naskočit?

Samotná beta začíná pro celý svět stejně na všech platformách, v pravé poledne ve čtvrtek, pátého září. Pokud jste se ale do bety dostali, můžete začít stahovat už teď. Na Xboxu One a PlayStationu 4 budete stahovat přibližně 27 GB, na PC je to ještě o 5 GB více. Pokud se do hraní pustíte, můžete hrát sami, tak s trojicí vašich kamarádů. Dostupné budou čtyři regiony, Smuggler Coves, Mount Hodgson, Sinking Country a Fen Bog. Jak bývá zvykem, Ubisoft vám umožní nakouknout do příběhu, čili k dispozice budou dvě hlavní mise a několik dalších vedlejších. K tomu připočtětě osm dalších misí na základě frakcí, které se budou každý den měnit. Během průzkumu mapy pravděpodobně narazíte i na bossfighty, údajně hned na trojici dronů.

Na to vše dává Ubisoft poměrně dost času, beta se opět uzavře v pravé poledne v pondělí, 9. září. Beta sice není otevřená, ale pokud jste se účastnili předchozího tech testu, budete mít automaticky přístup i tentokrát. Vstupenku vám zaručí i předobjednávka, případně předplacení služby Uplay Plus. A samozřejmě se stále můžete registrovat a doufat, že vás Ubisoft vybere. Pokud ne, beztak předpokládáme, že před vydáním bude probíhat i otevřená betaverze. A jestliže ani tento předpoklad nevyjde, nezbyde vám nic jiného, než se podívat na přiložené oficiální vtipné video. Za odvahu klíčenku neposíláme..

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama