Vzniká adventura ze světa Doby ledové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká adventura ze světa Doby ledové

Vzniká adventura ze světa Doby ledové

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 8. 2019 12:00 1
Reklama

Filmová série Doba ledová, jenž původně navštívila stříbrné plátno v roce 2002, sice nové pokračování nečeká. Co však tuto značku čeká, je herní adaptace, kterou vydá Bandai Namco. A jak asi čekáte, hlavní postavičkou nemůže být nikdo jiný než ona žaludy posedlá veverka, kterou všichni dobře známe.

Titul ponese název Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure a půjde o tradiční 3D skákací adventuru, ne nepodobnou moderní Spyrovi či nedávno oznámenému remasteru SpongeBoba. Mimo nastražených pastí a hlubokých jam nás tak například čekají i nástrahy v podobě dalších živočichů a možné návštěvy jejich nenasytných žaludků.

Zveřejněný teaser sice grafickou stránku příliš dobře neprezentuje, zato ale skvěle předvádí různorodost prostředí. Naše cesta za ztraceným žaludem nás tak uvrhne jak do mrazivých planin pokrytých ledem, tak i do prosluněných zákoutí lesní krajiny, kde život vzkvétá na každém kroku. Abychom však nevyzradili vše, koukněte na ukázku raději sami.

Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure, jehož vývoj mají na starosti lidé ze studia Outright Games, vychází 18. října tohoto roku a to na PC, PS4, XO a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama