World War Z dostává Challenge mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World War Z dostává Challenge mód

World War Z dostává Challenge mód

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 8. 2019 15:33 2
Reklama

Saber Interactive společně s Focus Home Interactive vydává do World War Z další update zdarma s názvem Proving Grounds, který zároveň ukončuje první sezónu. Vývojáři nám ve videu kromě obsahu Proving Grounds ukazují i to, na co se fanoušci této zombie střílečky mohou těšit.

Největší novinkou nového přídavku je týdenní Challenge mód. Tento samostatný playlist nabídne hráčům opravdu zajímavý a zábavný zážitek, jelikož do hry přidává různé modifikace, jako například to, že všechno poškození může v týmu udělat pouze jediný člověk. Celý tým zároveň nemá žádné lékarničky ani životy, zato ostatní hráči jsou nesmrtelní.

Dalším modifikátor zase odstraní všechny speciální zombie, ale za to mnohonásobně zvětší počet zombie v hordách. Společně s tímto módem se do hry dostaly Challenge Coiny, tedy další herní měna. Tu mohou hráči získat pouze splněním různých challengů, alespoň prozatím se tedy nedá zakoupit. Výměnou za Challenge Coiny si hráči mohou vybrat různorodé skiny.

Druhá sezóna přinese spoustu novinek, které si žádali i samotní hráči, a to včetně Horde módu. Dále přibydou nové mapy, zbraně a spousta dalšího obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama