Interaktivní thriller Erica vychází na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Interaktivní thriller Erica vychází na PS4

Interaktivní thriller Erica vychází na PS4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 8. 2019 14:37 9
Reklama

Jedním z méně nápadných překvapení letošního Gamescomu se stalo vydání interaktivního thrilleru s názvem Erica. PlayStation exkluzivní projekt malého studia Flavourworks byl oznámen už v roce 2017 a dlouho jsme o něm nic neslyšeli. Teď už je ale hotový a vy si ho můžete pořídit za příznivou cenu 10 dolarů.

Příběh se bude zabývat Ericou a smrtí jejího otce. V případu jeho vraždy se totiž objevují nové důkazy, které mladou dívku zavedou do podsvětí, a právě vy budete prostřednictvím mnoha voleb a interakcí rozhodovat o tom, jakým směrem se bude její příběh vyvíjet. Kromě klasických voleb v dialozích budete pohybem jednoduše manipulovat s předměty, což by mělo ještě prohloubit ponoření do filmového světa.

Při hraní budete využívat dotykovou plochu ovladače Dualshock 4, pro lepší zážitek se však doporučuje využití doprovodné mobilní aplikace "Erica for PS4", díky které použijete pro ovládání displej vašeho telefonu. Výsledkem vašeho dvouhodinového zážitku by měl být unikátní příběh reflektující vaše volby a jedno z několika možných rozuzlení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama