Hlavní práce na The Surge 2 jsou hotovy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hlavní práce na The Surge 2 jsou hotovy

Hlavní práce na The Surge 2 jsou hotovy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

18. 8. 2019 13:36
Reklama

Popularita souls-like RPG s sebou pochopitelně přinesla řadu následovatelů, kteří se více či méně úspěšně pokusili jejich koncept napodobit. Mezi ty rozhodně úspěšnější se řadí i The Surge z roku 2017, která místo prosté kopie přinesla do žánru i vlastní inovace a výrazně odlišné zasazení, což určitě přispělo k tomu, že se už příští měsíc dočkáme pokračování.

To připadá konkrétně na 24. září a dobrou zprávou je, že vývojáři z Deck13 Interactive mají tu největší porci práce za sebou. Vydavatel Focus Home Interactive se už připravuje na distribuci, zatímco autoři budou postupně dodělávat detaily, které si hráči stáhnou prostřednictvím dnes již tradičního day-one patche.

Podle ohlasů redakcí, které si již mohli The Surge 2 vyzkoušet a dosud uvolněných trailerů to rozhodně vypadá, že pokračování vylepšuje původní hru v podstatě ve všech ohledech a místo větších změn nabídne spíše rozvinutou a vybroušenou hratelnost prvního dílu. A to by mělo po dvou letech od The Surge k úspěchu pravděpodobně stačit. Uvidíme za měsíc, kdy se hra objeví na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama