Odhaleno Need for Speed Heat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhaleno Need for Speed Heat

Odhaleno Need for Speed Heat

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 8. 2019 13:56 23
Reklama

Je to tady. Poslední dobou velmi diskutovaný titul Need For Speed se dočkal odhalení. Několikrát uniklý a zamítnutý podtitul Heat je nakonec pravdivý, a my tak víme, co od Gamescomu očekávat. Co vše ale trailer ukázal, prozradil nebo alespoň naznačil?

Spekulace o tom, že nové NFS bude z Miami 80. let se vyvrátily. Půjde o současnou dobu a opět s nádechem Rychle a Zběsile. V traileru jsme viděli značky jako Porsche, BMW či Mercedes.Tuning je moderní ale velmi různorodý. Můžeme si vytvořit buď čistého krasavce, nebo modifikovanou bestii. Trailer taktéž naznačil zničitelné prostředí, auta nebo hraní za obě strany konfliktu.

Mnohými nenáviděné, nebo naopak milované. V Need for Speed: Heat se opět postavíme proti policejním jednotkám a opět je ze hry cítit drsňácká inspirace z Rychle a Zběsile. Na hlavní stránce běží další odpočet, a to do odhalení gameplaye na Gamescomu.  Snad se tento díl po delší přestávce povede a my se 5. listopadu (pro Origin Access Premier) nebo 8. listopadu dočkáme našlapaného dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama