Konzolová verze Frostpunku v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konzolová verze Frostpunku v říjnu

Konzolová verze Frostpunku v říjnu

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 8. 2019 16:55
Reklama

Nevíme jak u vás, ale u nás v jižním Španělsku teploty dosahují bezmála čtyřiceti stupňů celsia. Při takovém zničujícím vedru se lze ochladit hned několik způsoby, mezi které samozřejmě počítáme i hraní těch titulů, které si pohrávají se zimní tématikou. Nebo, jako v případě Frostpunku, doslova s mrazivou.

Varšavský tým 11 Bit Studio nám v minulosti přinesl depresivní, na strádající civilisty během války zaměřenou survival strategii This of War Mine, jež si získala pozornost mnoha hráčů nejen díky zvolenému tématu, ale i celkovému pojetí hratelnosti. Ta mohla u některých vyvolat až nepříjemné pocity hraničící až s nechutí titul vůbec hrát. Že jsou tito vývojáři skutečným mistrem tohoto typu zážitku, nám dokázali i svým dalším dílem, již zmíněným Frostpunkem z dubna minulého roku.

Nyní bylo konečně ohlášeno, kdy se nám dostane do rukou konzolová verze. Její původní datum vydání bylo plánováno na právě probíhající léto, jak je ale patrné, to autoři už nestíhají. Digitální PS4 a Xbox One verze se začnou prodávat 11. října, o týden později dorazí i fyzická kopie na první zmíněnou platformu. Důležité bude, stejně jako u dalších konzolových strategií, aby se 11 Bit Studio popralo s nástrahami ovládání na gamepadu. Pak nemáme o konzolou verzi Frostpunku žádné obavy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama