NMS: Beyond přibližuje novinky v hratelnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NMS: Beyond přibližuje novinky v hratelnosti

NMS: Beyond přibližuje novinky v hratelnosti

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

11. 8. 2019 14:20 10
Reklama

O dodatku Beyond pro No Man‘s Sky již padlo mnohé, dosavad jsme se však kvůli nedostatku konkrétních informací o změnách v hratelnosti omezovali pouze na přidané VR a prohloubení multiplayerové složky. Nyní se však list obrací, a my se tak konečně blíže pověnujeme i jednotlivým obsahovým změnám, kterých se NMS brzy dočká.

V prvé řadě, co se online hraní týče, bylo přiblíženo, že do jedné hry se bude moci zapojit až 32 hráčů. Takový počet samozřejmě nemůže konkurovat stovkách až tisícům hráčů, které přislibuje Star Citizen, ale rozhodně jde o číslo, které nikoho neurazí. Čísla nakonec nejsou vše, a proto jistě oceníte zejména nové činnosti, které budete moci spolu s přáteli vykonávat. Mimo již dříve rozebíraného osedlání vesmírných živočichů budete totiž moci tyto (ne)mírumilovné tvory využít i k takovým účelům, jako je třeba zisk mléka. Ostatně právě tuto surovinu, stejně jako mnoho dalších, budete využívat především v rámci nového systému vaření či při rozšířeném craftingu. Už to by samo o sobě jistě nebylo málo, ale zde se změnami teprve začínáme.

Do No Man Sky totiž přibude i možnost vytvářet vlastní elektrické obvody, se kterými půjde dodatečně vylepšit vaši základnu. Právě elektřina se navíc brzy stane při hraní vaším nejlepším přítelem, poněvadž ruku v ruce s ní přichází i celá řada automatizovaných průmyslových budov, jejichž účelem bude generovat věčně nedostatkové zdroje. Ale dost bylo řečí. Přeci jen vše zmíněné, a třeba i něco navíc, si budete moci již 14. srpna vyzkoušet sami a to zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama