Nové video popisuje režim Escape z Gears 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video popisuje režim Escape z Gears 5

Nové video popisuje režim Escape z Gears 5

David Plecháček

David Plecháček

9. 8. 2019 10:24 1
Reklama

Ačkoliv nové Gearsy vychází až v září, mohli jste si je před několika dny zahrát. Nebo alespoň jejich multiplayer. Jeho největší klenot, nový režim Escape, ale v technickém testu chyběl. Kooperativní mód je však lákadlo, na které se i tak stojí za to podívat z blízka prostřednictvím nového traileru.

Escape byl sice i hlavním bodem prezentace na E3 a může se zdát, že si hráči dokáží dobře představit, o čem v něm vlastně jde, studio Coalition si ale myslí, že byste mohli být zasvěcenější. Váš hlavní úkol se dá hezky popsat prostřednictvím prvních slov přiloženého traileru. Musíte zničit Locusty hezky zevnitř.

Jakmile se dostanete ze „zajetí“, hráči umístí bombu a budou muset utéct. Každý v trojici bude mít nějakou roli a speciální schopnost, která vám pomůže dostat se i z té nejsložitější situace. Jak trailer ukazuje, někdy je příhodnější kradmější postup, jindy vám nebude zbývat nic jiného, než úprk přímo za nosem a střílení po všem, co se hne. Hnízdo je zaplněné nepřáteli, jejichž cenný loot vám bude jediným zdrojem zásob. Pokud budete pozorní, cestou ale narazíte i na skryté předměty, v nichž budou drobné odměny.

To pravé peklo nicméně vypukne ve chvíli, kdy bomba detonuje a kdy se do vzduchu dostane nebezpečný plyn. Právě tehdy najdou uplatnění vaše speciální schopnosti. Nebudeme vám kazit veškerou zábavu a popisovat, jaké budou k dispozici. Na to už se musíte podívat v kratičkém videu. Gears 5 vychází 10. září na Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama