Apex nabídne dočasně hry pro jednotlivce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex nabídne dočasně hry pro jednotlivce

Apex nabídne dočasně hry pro jednotlivce

David Plecháček

David Plecháček

7. 8. 2019 11:37 4
Reklama

Respawn se dlouhou dobu bránil tomu, aby v Apex Legends slevil ze svých požadavků na tříčlenné týmy. Dosud jste si tak populární battle royale hru mohli užít jen se dvěma kamarády nebo cizími hráči, ale nikoliv ve dvojici, natožpak sami. Za necelý týden se ale Respawn ustoupí.

Apex: Legends se totiž dočká časově omezeného režimu, na jehož konci přežije jen jeden. A to nikoliv jeden tým, ani jedna dvojice, ale jeden jediný hráč, který bude muset překonat devětapadesát dalších protivníků. Společnost potvrdila, že v období mezi 13. a 27. srpnem do hry implemetuje režim Solo.

Novým režimem, celým názvem Solos Limited Time Mode, obohatí vývojáři stávající trojice. Navíc si sami vyzkouší, jak velký je o hru v tomto podání zájem, a ačkoliv sami nic takového nepřiznávají, je možné, že časem možná změní názor a možnost volby implementují na trvalo. Bude záležet jen na zpětné vazbě hráčů.

Pokud vás zajímají detaily, na ně si budeme muset počkat. Respawn říká, že o režimu bude hovořit až v den, kdy se do hry podívá. Jestli nás tak čeká nějaký twist, který hru oproti konkurenci promění, nevíme. Když nic, v režimu pro jednotlivce zřejmě nebude k dispozici prvek možnosti oživení, který byl závislý na vašich spoluhráčích. Třeba ale právě v něm by se mohl skrývat odlišující mechanismus, o kterém zatím nevíme. Proto v tuto chvíli předpokládáme, že půjde o tradiční zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama