XO verze Halo Infinite nebude druhořadá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XO verze Halo Infinite nebude druhořadá

XO verze Halo Infinite nebude druhořadá

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 8. 2019 14:30
Reklama

S tím, jak se nám postupně rozevírají technologické nůžky mezi současnou a nadcházející generací konzolí, je stále těžší a těžší uvěřit, že tituly, jako je Halo Ininite, mohou vyjít i na hardwaru současné generace. Ale jak se zdá, nejen že mohou, ale minimálně v případě Halo Infinite bude XO verze vypadat i k světu.

O prohlášení se postaral nikdo jiný než samotný šéf vývoje chystaného Halo, Frank O'Connor, který tak učinil v rozhovoru s uživatelem YouTubu se jménem Blackmist523. O'Connor nijak ve svém prohlášení nepopírá, že Scarlett bude tou platformou, na které bude Halo zářit nejvíce. Následně však stávající majitele XO uklidňuje následujícím tvrzením: „Xbox One nebude žádným druhořadým občanem. Halo Infinite vytváříme tak, aby se na XO jak skvěle hrálo, tak i úžasně vypadalo, vše zbylé jsou jen drobné detaily, ale stále máme pár triků v rukávu, o kterých přemýšlíme.“

Snad se tedy Connorova slova naplní a majitelé XO opravdu nebudou z finálního výsledku po letech čekání zklamáni. Ale vzhledem k tomu, že Halo Infinite stále představuje vlajkovou loď repertoáru Microsoftu, tak bychom se opravdu divili, kdyby se rozhodli podřadnou verzi pro XO vydat. Zejména pokud uvážíte, že se stále jedná v tomto momentu o jejich nejvíce zastoupenou konzoli na trhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama