Tekken 7 ukazuje obsah třetí sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tekken 7 ukazuje obsah třetí sezóny

Tekken 7 ukazuje obsah třetí sezóny

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 8. 2019 13:30 2
Reklama

Není tomu tak dávno, co jsme vás informovali o prodejních úspěších Tekkena 7 a máme tu další várku obsahu pro tohoto povedeného zástupce žánru 3D bojovek. Asi již už všichni tušíte, co bude následovat. Ano, Bandai Namco oznámilo v pořadí třetí sezónu a spolu s ní přibaluje i zbrusu novou postavu.

Nejedná se však o další polonahou válečnici či nebojácného bojovníka v rozkvětu svého mládí. Právě naopak. Oznámený Leroy Smith je totiž padesátiletý mistr bojových umění, který při rozsáhlém konfliktu z gangy přišel o vlastní rodinu i domov, následkem čehož odešel do ústraní. Nyní se však po dekádách odloučení a tréninku v osamocení vrací, aby konečně dostál své cti a pomstil svou rodinu jednou pro vždy. O tolik se alespoň podělilo samotné Bandai Namco při nastínění Leroyovo příběhového pozadí a motivů, které vedly k jeho přidání do světa Tekkena. Když už je řeč o jeho přidání, jeho drobné maličkosti bychom se měli dočkat do konce tohoto roku.

Leroy však nepřijde sám, ale doplní jej i Zafina, egyptská mistryně bojových umění, která se objevila již v Tekkenu 6. Své umění by nám však měla odhalit již brzy, poněvadž její vydání je vázáno na začátek třetí sezóny, které dopadá na září. Mimo ní bychom se měli dále dočkat i dalších dvou zatím neoznámených charakterů, které do hry také přibudou v budoucnu. Vedle postav se však Tekken 7 rozroste i o další arénu, novou zatím neoznámenou "featuru" a nové útoky pro všechny aktuální postavy. Posledními novinkami, které se objeví, pak bude  možnost přehrát své odehrané zápasy nebo využít vylepšeného tréninku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama