Halo: MCC nabídne na PC modifikace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo: MCC nabídne na PC modifikace

Halo: MCC nabídne na PC modifikace

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 8. 2019 11:00
Reklama

Vydání jednotlivých dílů Halo pro PC se nám již nezadržitelně blíží, a my tak pomalu dostáváme konkrétnější informace o tom, v jaké podobě Halo na PC po letech své absence dorazí. Inu, jestliže jste vyznavači modové podpory, máme pro vás dobrou zprávu.

Není žádným tajemstvím, že tvůrci multiplayerových titulů zřídkakdy sáhnou po možnosti nabídnou hráčům modovací nástroje. Důvod je poměrně prostý, jedná se především o podložené obavy z jejich případného zneužití pro tvorbu cheatů. Vývojáři ze studia 343 Industries se však tohoto kroku nezalekli a skutečně nám zmíněné nástroje poskytnou. Avšak aby si pojistili, že nedojde k jejich případnému zneužití, implementují do hry i nový systém anti-cheatu. Nutno podotknout, že tato ochrana by se nikterak neměla dotknout vašich soukromých her s přáteli, ale pouze oficiálních dedikovaných serverů.

„Naším cílem je ochrana hráčů, přičemž ale také nabízíme dostatečnou volnost těm, kteří si přejí svou hru modovat. Pochopitelně ale pouze do té míry, dokud svým jednáním negativně neovlivní ostatní hráče, “ okomentovalo situaci 343 Industries. Samozřejmostí pro legální využití nástrojů je pak pochopitelně legálně zakoupená kopie hry, spolu s nutností podřídit se pravidlům stanoveným Microsoftem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama