Marita nabízí intenzivní řecké boje v BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marita nabízí intenzivní řecké boje v BF V

Marita nabízí intenzivní řecké boje v BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

31. 7. 2019 09:25 1
Reklama

V posledních týdnech se hráči druhoválečného Battlefieldu V museli potýkat s celou řadou technických potíží, které přinesl poslední velký update. Minimálně musíme zmínit neviditelné nepřátelské vojáky, jenž se objevovali až nepříjemně často. Nicméně těmto problémům by již měl být konec a vývojáři ze studia DICE se tak opět zaměřit na dávkování nového obsahu.

Prvním výrazním milníkem v této snaze je zcela nová mapa Marita, zasazená do horského městečka na pomezí Řecka a Albánie, nad kterým se tyčí majestátní (a hořící) hrad. Společně s Mercury tak vytvoří ucelenou dvojici pro Grand Operations. Sama o sobě je Marita primárně zaměřená na boje pěchoty, lehce doplněné o transportní vozidla. Tanky a letadla tak v tomto případě přijdou zkrátka. Celá lokace nabízí hodně intenzivní boj a možnost překvapit nepřátelé nečekaným výpadem do zad. V rámci Conquestu dává Marita šanci uzmout si hned šest bodů, největší boje se odehrávají o písmena C a D, kde také vhod přijde systém fortifikace.

Švédský tým také pracuje na tom, aby lokace Al Sundan byla konečně dostupná i v rámci velkých herních módů (Conquest, Breakthrough). Technické trable stále nebyly vyřešeny, ale snad již nebudeme muset čekat příliš dlouho. Ještě v průběhu léta bychom se měli dočkat dalších dvou map, Lofoten Island a Provence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama