E3 ukázka Halo ukrývá tajnou nahrávku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka E3 ukázka Halo ukrývá tajnou nahrávku

E3 ukázka Halo ukrývá tajnou nahrávku

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 7. 2019 13:00
Reklama

Halo Infinite jednoznačně představoval jeden z nejpamětihodnějších bodů letošní Microsoft konference. Ukázka, i když zbavena jakéhokoli gameplaye, působila naprosto fantasticky a jasně ukázala, že další generace přinese onen kýžený pokrok, na který jsme tak dlouho čekali. Ale co kdybychom vám řekli, že zmíněná ukázka ukrývala i něco víc?

To, že vývojáři do svých trailerů a herních ukázek čas od času vkládají tajné zprávy, jež jsou natolik dobře ukryty, že je odhalí jen ti, kteří se pídí po sebemenším náznaku, je již poměrně známá praktika. Většina z nás na podrobné zkoumání detailů však nemá čas. Naštěstí pro nás ale existují jedinci, kteří ano. Právě kvůli jednomu z nich, přesněji uživateli Twitteru jménem Xepyal, se tak dozvídáme další překvapivou zprávu o Halo Infinite.

V pasáži, kdy mladý pilot úspěšně reaktivuje Master Chiefův oblek a probudí tak legendárního supervojáka z dlouho trvajícího spánku, se na jeho vizoru na krátkou chvíli objeví změť červených obrazců a symbolů, nemálo podobných tradičním QR kódům. Xepyal si této podobnosti povšiml, dal si dvě a dvě dohromady a zkusil daný kód oskenovat. A co se nestalo. Odkaz ho přenesl rovnou na neznámou webovou stránku obsahující pouze jediné, 41-sekundovou zvukovou nahrávku z Halo Infinite.

Během ní, mimo sílícího zvuku dunivých kroků, zazní i povědomý ženský hlas, který musí být nejspíše známý každému fanouškovi série. A ať už se skutečně jednalo o umělou inteligenci Cortanu či nějaký její osamocený fragment, její pouhá přítomnost a zmatená slova stačila fanouškům na to, aby o její budoucí roli začali spekulovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama