Hráči spekulují o pokračování Bully
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči spekulují o pokračování Bully

Hráči spekulují o pokračování Bully

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 7. 2019 10:15 1
Reklama

Není žádným velkým tajemstvím, že pokračování Bully, středoškolské akce z roku 2006 ve střihu umírněnějšího GTA, bylo a nebo stále je ve vývoji. Náznaků se v průběhů let objevila nakonec spousta. Mnoho z nich dokonce naznačovalo, že projekt byl definitivně uložen k ledu a že studio raději upřednostní jiné značky a série, jako je například RDR nebo GTA, které nabízí větší potenciál prodejů.

Zda-li se pokračování někdy dočkáme oficiální zdroje Rockstaru nikterak nekomentují. A jak známe Rockstar, nejspíše o ničem ještě nějakou tu dobu neuslyšíme. Ale jak to tak vypadá, hráči GTA Online jsou si i bez jakéhokoliv oficiálního prohlášení celkem jistí, že objevili pádný důkaz, proč se na případné Bully 2 přeci jen můžeme těšit.

K objevu došlo poté, co do GTA Online přibyla možnost navštívit kasina, která se ostatně postarala o nemalé množství kontroverze vzhledem k regionální nedostupnosti této služby v některých vybraných zemích. Nový update však nepřišel s pouhou možností hazardovat a utratit své pracně našetřené peníze. Přidal totiž i značné množství nových dekorací, které si dostatečně movití hráči mohou pořídit. A právě zde se dostáváme k jádru pudla.

Jednou z těchto dekorací byl totiž i emblém, jež zcela očividně odkazuje na Bullworth Academy a její znak ze zmíněného Bully. Samozřejmě, stále se může s největší pravděpodobností jednat o pouhý easter egg a o nic víc. Je tedy na místě nutné brát tuto informaci spíše se značnou rezervou. A ne jí považovat za jasné potvrzení, které bychom měli brát zcela vážně. Ať je to, jak chce. Tato událost znovu rozvířila vlny okolo Bully, což se může ukázat jako dobré znamení, které třeba nakonec povede k zažehnutí oné jiskřičky, ze které druhý díl skutečně vzejde. Kdo ví, třeba si tímto krokem Rockstar pouze zkouší vody a testuje, zda-li mají hráči stále i po letech zájem. Stejně tak je ale i dost dobře možné, že jde jen o nafouklou bublinu, ze které nic vzejít nemusí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama