Hitman 2 vás zchladí v nové mapě ze Sibiře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 2 vás zchladí v nové mapě ze Sibiře

Hitman 2 vás zchladí v nové mapě ze Sibiře

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 7. 2019 17:20
Reklama

Za našimi okny opětovně nastalo hotové inferno. A jelikož pobyt venku po dobu delší jak pár desítek minut by se téměř dal označit za rozsudek smrti, proč nevyřknout ortel i nad pár virtuálními padouchy. K tomu by vám měl ideálně posloužit poslední Hitman a jeho nové rozšíření zahrnující mrazivé a nehostinné planiny daleké Sibiře. Měli byste si však pospíšit s balením teplého oblečení, jelikož čas do mise se neúprosně krátí. K dispozici totiž bude již od zítřejšího dne a to pro všechny majitele Expansion Passu.

Samotná mise nás přenese do odlehlého vězeňského komplexu Perm-14, ne nepodobného nechvalně proslulým gulagům. Naším cílem pak bude eliminace vězeňského dozorce Vitalyho Reznikova a Romana Khabka, nechvalně proslulého mafiánského bosse a šéfa ukrajinského podsvětí. A jak to z traileru vypadá, v tomto vězení si téměř nikdo servítky nebere, protože násilím a vražděním její obyvatelé opravdu nešetří. Nabízí se tedy otázka, zda budeme moci vyvolat hromadné povstání, a využít tak efektivně davu vězňů k odlákání pozornosti od naší maličkosti.

Ale jelikož je Perm-14 rozsáhlý komplex s mnoha strážními věžemi, dávají nám vývojáři z IO Interactive ještě další praktický dárek na cestu. Jsme si jistí, že zrovna tenhle při své pouti oceníte. Jedná se totiž o zbrusu novou odstřelovací pušku Druzhina 34 ICA Arctic s jejíž pomocí by zneškodnění obou cílů neměl být nejmenší problém. Mimo samotné nové lokace se samozřejmě dočkáme i řady výzev, trofejí a nové mapy s výstižným názvem Crime and Punishment pro režim Sniper Assassin. A příjemný bonbonek na konec, i když zatím bez oficiálního oznámení, proto ho stále berte s rezervou. Dle posledních zveřejněných informací, které jsou dostupné v dokumentu rekapitulujícím tvorbu Hitmanů studio v současné době pracuje i na dalším pokračování této značky, s tím, že by se měl znovu navrátit k epizodickému modelu prvního rebootu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama