Death Stranding líčí ve videu osud Heartmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding líčí ve videu osud Heartmana

Death Stranding líčí ve videu osud Heartmana

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 7. 2019 06:20
Reklama

Čas se neúprosně krátí, ale my ani s pár posledními měsíci, jež nás dělí od vydání, stále nejsme o nic blíže tomu, abychom plně pochopili o čem vlastně Death Stranding bude. A ani to, co bychom od něj měli i byť jen vzdáleně očekávat. Jedno je však už nyní jasné, Death Stranding bude hrou mnoha tváří. A to jak v přeneseném, tak i konkrétním smyslu těchto slov.

Pomalu, pomaloučku se nám totiž začínají odhalovat jednotlivé, a mnohdy značně bizardní, postavy, které svým zjevem a chováním jasně odkazují na nezaměnitelný Kojimův rukopis, pro který je některými obdivován a jinými zase odsuzován. Každou další uvolněnou ukázkou tak dostáváme další z kryptických dílků celkové skládačky. A nám nezbývá nic jiného, než plni vířících myšlenek a nemalých očekávání setrvat do 8. listopadu, jak do sebe jednotlivé dílky nakonec zapadnou. A zda-li se z Death Stranding stane revoluční titul, na který se bude ještě dlouho s láskou vzpomínat , či dopadne jako málokým pochopený experiment a zapadne v propadlišti dějin.

V novém traileru se tentokrát blíže podíváme na postavu již dříve představeného Heartmana, jehož role se zhostí další z řady slavných osob filmového průmyslu, režisér Nicolas Winding Refn. Přesněji půjde o jeho osobní honbu za nalezením šance na znovushledání se svou dlouho ztracenou rodinou a vyrovnání se s následky svého dramatického osudu. Jeho jméno však neodkazuje pouze na Kojimovu touhu ukázat svou nespornou tvůrčí kreativitu, i když i to samozřejmě může hrát jistou roli. Z toho, co zatím víme, jméno jako takové čistě odkazuje na závažný zdravotní stav svého nositele. Pro ty, jež tato informace dříve minula. Heartman trpí závážnou srdeční chorobou, jež zapříčiňuje, že jeho srdce po každých 21 minutách vypoví svou službu a on se tak nedobrovolně objeví na pověstné "druhé straně." Zde má pak přesně tři minuty a ani o sekundu déle na to, aby pokračoval ve zdánlivě marné snaze nalézt svou zmizelou rodinu předtím, než ho defibrilátor znovu přivede do světa živých. A on tak bude moci pokračovat v tomto trýznivém cyklu nekonečného umírání a následného znovuzrození znovu a znovu. Zde však přichází ke slovu samotný trailer, který nám více přiblíží, jak Heartman se svými drahocennými minutami života nakládá. Ale protože usuzujeme, že je daleko lepší a více vypovídající si trailer pro jeho kvality a herecké výkony vychutnat na vlastní oči. Nebudeme vás dále rušit a jen popřejeme příjemnou podívanou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama