Známe přibližné vydání nových Rainbow Six
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe přibližné vydání nových Rainbow Six

Známe přibližné vydání nových Rainbow Six

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 7. 2019 09:05
Reklama

Rainbow Six je značka, které si zcela zaslouženě vydobyla ve světě her za dobu své existence skvělé jméno a fantastické renomé. A to ať už mluvíme o posledním čistě multiplayerovém Siege, který se i navzdory prvotnímu návalu kritiku dokázal znovu vzchopit a ukázal, že se Ubisoft dokáže o své hry opravdu starat, nebo o starších, více taktických dílech. Nový chystaný díl s podtitulem Quarantine, který nás přenese do sci-fi prostředí ohroženém hrozbou mutantů, nám byl představen na letošní E3 s tím, že se ho dočkáme v průběhu příštího roku. No nyní už o něco přesněji dokážeme specifikovat, o jakou části roku vlastně půjde.

Informaci můžete brát téměř jako bernou minci, jelikož pochází z úst samotného Yvese Guillemota, výkonného ředitele Ubisoftu. Ten vzhledem k naléhání investorů prozradil, že Quarantine vyjde do konce fiskálního roku. Což, přeloženo do řeči běžných lidí, znamená před koncem dubna příštího roku. Toto odhalení je navíc podpořeno tím, že již při samotném odhalení bylo řečeno, že se jedná o titul plánovaný na počátek příštího roku. Samozřejmě, stále zde existuje malá šance, že může dojít k posunu data vydání, ale k takovým krokům se Ubisoft téměř neuchyluje a nejsme u něj na podobné jednání zvyklí.

Vypadá to tedy, že se pro sérii tematicky netradiční odbočko v podobě Quarantine zařadí na jaře po boku hvězdy ubisoftí prezentace, Watch Dogs: Legion, a nové nadějné IP Gods & Monsters. Prvotní reakce na představený teaser, který toho ze hry ukazoval pramálo, sice byly poněkud rozporuplné, ale třeba Ubisoft dokáže skeptické hráče o kvalitách Quarantine překvapit. Nakonec, nebylo by to poprvé, co se mu něco podobného povedlo. Sečteno a podtrženo, když si k tomu všemu připočteme i další oznámené tituly, u nichž je nám nyní známo datum vydání, tak se ukazuje, že příští jaro rozhodně nebude patřit mezi období herního sucha, spíše naopak.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama