Tekken 7 se stále skvěle prodává
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tekken 7 se stále skvěle prodává

Tekken 7 se stále skvěle prodává

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 7. 2019 17:15 4
Reklama

Čas neúprosně plyne dál a s ním i doba, která již utekla od vydání jednotlivých her, které tak rádi hrajeme. Některým čas uškodí, jiné mu dokážou do jisté míry vzdorovat a některé hry zkrátka zrají jako dobře uleželé víno, které se zlepšuje s tím, jak čas postupuje. No, ať je tomu, jak chce, poslednímu dílu série Tekken se daří bezesporu i nadále opravdu velice dobře a se svými prodeji se rozhodně nemá ve srovnání se stejně starými a ani novodobými konkurenty za co stydět.

Tekken 7 je stejně jako většina dílů série totiž opravdu povedenou mlátičkou, která si svou skupinu fanoušků rozhodně našla, ba co víc stále dokáže promlouvat i k hráčům novým. O tom koneckonců mluví i uvolněná čísla prodejnosti hovořící o více jak 4 milionech prodaných kopií. To je pro informaci o milion více než v říjnu minulého roku. To, že pro lidi z  Bandai Namco představuje Tekken 7 značný úspěch je ale zřejmé i z oslavného artworku, který k této události sami zveřejnili. V něm můžete ostatně spatřit téměř všechny hratelné postavy s výjimkou těch, na které už zkrátka nezbylo místo.

Tekken 7 se stále skvěle prodává
i Zdroj: Hrej.cz

Není asi nutné se dohadovat, zda byly prodeje zasloužené nebo ne, jelikož hráči se od vydání v březnu 2015 dočkali již dvou sezón DLC, které ještě přidaly už k natolik různorodé a početné skupině hratelných postav. Nesmíme samozřejmě opomenout ani další kosmetické předměty a dodatky a máte komplexní celek, který v případě, že holdujete bojovkám, rozhodně za vaše peníze stojí.To je ve srovnání s některými tituly, o kterých píšeme v posledních měsících poměrně úsměvné a někdy až skoro smutné. Mluvíme zejména o případech, kdy někteří vývojáři a vydavatelé dělají, že jejich hra po vydání přestala téměř existovat a úspěšně předstírají, že se snad nejedná o jejich vlastní titul. Je vidět, že se v herním průmyslu mají někteří od Bandai Namco, ale i dalších společností v tom, jak se starat o svou hru, stále co učit. Abychom ale nekončili na pochmurné notě, přejeme Bandai Namcu vše nejlepší k úspěchu a už jsme nedočkaví, s jakými skvělými nápady se na nás vytasí v budoucnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama