Modern Warfare ukáže více známých tváří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modern Warfare ukáže více známých tváří

Modern Warfare ukáže více známých tváří

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 7. 2019 13:20
Reklama

Série Call of Duty obsahovala nejednu zajímavou postavu. Ty vůbec nejoblíbenější a nejvíce ikonické se pak vyskytli zejména v podsérii Modern Warfare. Captain Price, Nicolai, MacMillan nebo třeba Ghost a celá řada dalších, z nichž každý se vyznačoval svými specifickými vlastnostmi, unikátním stylem vystupování a nezapomenutelnými činy, skrze které jste s nimi sympatizovali. O to větší radost nám tedy udělalo oznámení, že nové Call of Duty: Modern Warfare nám vedle povědomého názvu a v ukázkách viděného Price nabídne i vícero nám dobře známých charakterů z minulosti.

Navíc, díky tomu, že je nový díl chápán jako jistá forma rebootu série Modern Warfare, nikoli jako její přímé příběhové pokračování, mohou vývojáři využít téměř kohokoli ze široké palety hrdinů, které se jim v rámci tří předchozích dílů série povedlo stvořit. Právě výše jmenované postavy se z velké části nakonec zasloužily o to, že se série Modern Warfare stala tím fenoménem, na který dnes s láskou vzpomínáme. Taylor Kurosaki, který má na starosti vyprávění a ztvárnění děje nového dílu, při své odpovědi na otázku, zda-li se dočkáme i jiných dosud neodhalených postav z minulosti mimo nedávno potvrzeného Soapa, stručně odpověděl „Ano.“

A jakkoli strohá a na další informace značně chudá se tato odpověď může na první pohled zdát, jedná se stále o velké odhalení, které potěší nejednoho fanouška. Kdo by se taky nakonec nechtěl znovu setkat se svými bratry ve zbrani, kteří pro vás dříve obětovali své vlastní životy nebo vás doprovázeli až do samotného pekla a  zase zpět. Ovšem, může se jednat pouze o pár čistě vizuálních skinů do multiplayerové složky a v samotném singleplayeru nemusí veteráni série nikterak figurovat i to se může dost dobře stát. To teď s určitostí nevíme a nejspíše se to do samotného vydání a následných reakcí ani nedozvíme. Koneckonců, byla by nepřeberná škoda přijít o to případné překvapivé odhalení ještě předtím, než k němu vůbec dojde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama