Cataclysm pro Anthem klepe na dveře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cataclysm pro Anthem klepe na dveře

Cataclysm pro Anthem klepe na dveře

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 7. 2019 10:30 9
Reklama

Anthem je mnohými považován za zklamání a kolosální promrhání obrovského potenciálu. Negativním pocitům navíc nepomohla ani téměř neexistující a převázně neurčitá komunikace ze strany vývojářů samotného Bioware. Ti koneckonců od vydání téměř nekomentovali, jak s Anthemem hodlají nadále nakládat a co se nových informací týče, tak byli opravdu nespecifičtí a spíše mlžili. Na tom se sice zatím nic nezměnilo a možná se už ani nezmění. Jedna změna tu ale přesto je a tou je blížící se datum příchodu očekávaného a několikrát odloženého rozšíření Cataclysm. Před jeho samotným startem, od kterého nás dělí přibližně dva týdny, si pro nás však Bioware připravilo sérii několika výzev, jež nás mají na budoucí hrozbu připravit. 

Jak již samotný název "The Oncoming Storm" naznačuje, ve světě Anthem zanedlouho započnou citelné změny, které by možná stály za to, abyste hře dali ještě jednu šanci předtím, než na ni zanevřete nadobro. Ale než se dočkáme slíbených nových zbraní, dosud neviděné oblasti a spousty dalších věcí, tak se musíme spokojit s tím, co máme k dispozici nyní.

Pakliže jste doufali, že výše zmíněné výzvy budou díky provázanosti s obsahem napěchovaným Cataclysmem také nabízet zajímavý a neotřelý obsah, tak vás musíme bohužel zklamat. Ukazuje se totiž, že se jedná o pouhé prachsprosté sbírání krystalů, které je doplněno o boj s krystalickými nepřáteli. Nic více zde nehledejte. To se sice může ukázat jako zábava pro úzkou skupinu hráčů, ale většina ostatních z této náplně asi příliš nadšená nebude. Není tedy asi těžké si představit, jaké zklamání a frustraci právě teď pociťují fanoušci, kteří měsíce netrpělivě vyhlíželi nový obsah. A aby také ne, když The Oncoming Storm je jedním z mála čeho se dosud dočkali. Mnozí tak již po měsících stagnace a i nadále přetrvávajících nedostatků na titul zanevřeli a je asi nepravděpodobné, že by se ani při sebelepších kvalitách blížícího se Cataclysmu hodlali k Anthemu vrátit.

Bohužel to tedy nakonec vypadá, že povstání z popela jako v případě bájného fénixe se zde konat nebude. Ale nepředbíhejme, jak se říká, naděje umírá poslední. Je tedy stále možné, že se vše v dobré obrátí a Bioware nakonec vyrukuje s obsahem, který nejen, že překvapí fanoušky, ale udělá Anthem tou hrou, která nám byla již od počátku slibována.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama