Zahrajte si za Keanu Reevese v MGSV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si za Keanu Reevese v MGSV

Zahrajte si za Keanu Reevese v MGSV

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

10. 7. 2019 04:00 5
Reklama

Známého hollywoodského herce Keanu Reevese není mezi hráčskou komunitou asi třeba představovat. Jeho přítomnost v chystaném Cyberpunku 2077 nechala velkou část přítomného i virtuálního publika výstavy E3 v úžasu a ukázala, kam se hry jako zábavní médium zvládly za dobu své existence dostat. Jeho příznivce tedy jistě potěší, že mimo nedávný výlet do Fortnitu, si jeho přítomnost budou moci užít i v nejnovější modifikaci pro pátý Metal Gear Solid.

Samozřejmě by to nebylo ono, pokud by se jednalo „pouze“ o možnost hrát za Keanu Reevese, zvláště když herec figuroval v celé řadě ikonických rolí. JinMar, autor zmiňované modifikace, vám tak umožní čistit nepřátelské tábory v kůži nelítostného Johna Wicka či charismatického Johnyho Silverhanda ze Cyberpunku. Oba modely jsou zpracovány na jedničku a nepůsobí dojmem, že by do herního světa Metal Gear Solidu nepatřily. Což ostatně bývá u podobných pokusů o prolnutí více světů častým problémem.

Do univerza Metal Gear Solidu sedí zejména postava Johnyho Silverhanda, který je podobně jako Snake z původní hry nositelem biomechanické paže. S její pomocí tak budete moci likvidovat zástupy nic netušících protivníků. V případě, že se vám Snake svým vzhledem již omrzel a toužíte po změně, je tato povedená grafická předělávka spolu s instalačními pokyny k nalezení na následujícím odkazu. Nás však nyní prosím omluvte, musíme se vrátit k hraní, abychom našim nepřátelům ukázali, že s Johnem Wickem si rozhodně není radno nic začínat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama