V Cyberpunku bude i romantika
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Cyberpunku bude i romantika

V Cyberpunku bude i romantika

Filip Švácha

Filip Švácha

26. 6. 2019 14:14
Reklama

Jednou z předností hitu The Witcher 3 byla možnost navazovat romantické vztahy s ostatními postavami, především tedy čarodějkami Yenefer a Triss. Ještě víc nás to vtáhlo do hry a s Geraltem jsme tak mohli prožívat skutečně vše, včetně intimností. Otázka tedy je, jak to bude v případě velmi očekávaného titulu Cyberpunk 2077.

Z předešlých ukázek už víme, CD Projekt Red si pro nás podobné prvky chystá, ovšem nezabíhali do přílišných detailů. Jako to bude, když si můžeme vytvořit mužskou i ženskou postavu? Přijde s touto volbou i více možností? Zdá se, že ano. Na subredditu Cyberpunku 2077 totiž uživatel magired1234 sdílel část rozhovoru s designérem CD Projektu Pawelem Saskem.

„V rámci romancí to bude podobné jak v případě The Witcher 3, kde byly celé příběhové linky věnující se určité postavě a pokud se o vás zajímala nějak víc, mohli jste s ní navázat intimnější kontakt. V případě Cyberpunku budou mít hráči více možností, než jen spát s opačným pohlavím, jako to bylo v případě The Witcher 3 (Geralt už byl zaběhlá postava, kterou zajímají pouze ženy). Zde si budete moci vybrat, jaké vztahy vaše postava naváže a s kým,“ píše Sasko.

V Cyberpunku si tak najde každý to své. Jeho slova navíc potvrdil i sám CD Projekt Red pro server PC Gamer. „Romance budou v Cyberpunku velmi markantní a hráči si budou moci utvořit dlouhodobé vztahy s okolními NPC, stejně tak si užít jen na jednu noc,“ říká CDPR. Titul si už konečně vyzkoušíme příští rok, konkrétně 16. dubna na PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama