Šest důvodů, proč se zajímat o Outriders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šest důvodů, proč se zajímat o Outriders

Šest důvodů, proč se zajímat o Outriders

David Plecháček

David Plecháček

19. 6. 2019 10:45 2
Reklama

Máte-li hru a prezentujete-li jí na E3, je pravděpodobné, že v konkurenci dalších vystavovatelů trochu zapadne. Kór, pokud má ten nejvíc generický název poslední doby. Je proto logické, že se budete chtít připomenout a ukázat několik důvodů, proč byste si měli hru (v tomto případě Outriders) pamatovat do dalších týdnů a měsíců.

Polské studio People Can Fly nedělá špatné hry, jejich Painkiller, Gears of War Judgment nebo Bulletstorm uchovává v paměti mnoho hráčů. Nikdy ale studio úzce spjaté s Epicem nedokázalo povýšit a zařadit se po bok těch největších a nejznámějších studií. My, potažmo vývojáři, vám ale řekneme 6 důvodů, proč by se to mělo s Outriders povést.

Tím prvním důvodem je přítomnost samotných vývojářů, kteří mají střílečky v krvi, ba přímo v jejich DNA. „Outriders čerpá ze zkušeností ze všech her, na nichž jsme kdy pracovali,“ říká Bartosz Kmita, kreativní ředitel. Druhým, poněkud záhadnějším důvodem je tajemný signál, který hrdiny vede a provází jejich příběhem, respektive je zřejmě jejich motivem a do jisté míry i ovlivňuje jejich jednání. Moc bychom do toho nezabrušovali, a tak se raději podíváme na třetí důvod, kterým je planeta Enoch. Její kolonizace neproběhla úplně podle plánu a ukazuje, že se lidstvo ne vždy může vyvinout v civilizaci s laserovými zbraněmi. O to zajímavější ale zdejší svět bude, o to krvavější a lítější budou samotné souboje.

Bod číslo čtyři je poměrně jasný – můžete si vlastního Outridera vytvořit. A protože tento bod není žádným velkým highlightem, pojďme radši k posledním dvěma argumentům. Tím prvním z nich jsou obrovské stvůry, které Enoch obývají. Ta, kterou jsme viděli v původním traileru, není jediná. Jak hned poté prozradil i první vývojářský deníček, těchto monster bude ve hře mnohem více. Tím druhým argumentem je samotná kooperativní podstata hry, která někoho k Outriders přiláká, a někoho možná naopak odradí. Jisté je, že se jedná o tzv. drop-in a drop-out, takže můžete stejně snadno korzovat zdejší svět sami, stejně jako s přáteli. Vězte ale, že podle vývojářů nebude hře chybět ani silný příběh.

To vše uvidíme až v létě příštího roku, kdy hra vyjde, a to na Xboxu One, PlayStationu 4 a počítačích. Pro tuto chvíli je to z informací vše, více bychom se měli dozvědět letos v zimě. Udržíte do té doby Outriders v paměti?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama