Jak dlouhý bude nový Wolfenstein
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak dlouhý bude nový Wolfenstein

Jak dlouhý bude nový Wolfenstein

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 6. 2019 11:32 4
Reklama

Rebootovaný Wolfenstein je tu s námi již od roku 2014, kdy vyšel díl The New Order. Od té doby jsme se dočkali plnohodnotného pokračování s podtitulem The New Colossus a spin-offu The Old Blood. Již za nedlouho na pulty obchodů dorazí na kooperaci zaměřená odbočka Youngblood.

A právě o ní jsme se dozvěděli relativně zajímavé informace týkající se doby, kterou budeme moci ve hře strávit. Výkonný producent Jerk Gustafsson se pro server VentureBeat rozpovídal právě na toto téma, kdy dle něj nám Wolfenstein: Youngblood zabere na jediné dohrání okolo 25 až 30 hodin. Tím je myšleno vyzobání všeho, co hra nabídne, nikoliv dohrání samotného příběhu. Bude se tak jednat o nejdelší titul v sérii (ostatní zabraly dle serveru Howlongtobeat od šesti do jedenácti hodin) i navzdory tomu, že právě díl pojednávající o dcerách Blazkowicze Jess a Soph bojujících v ulicích Paříže strávil ve vývoji nejméně času.

Dle Gustafssona bude celkově nový Wolf daleko méně lineární, naopak nabídne hráči svobodu, co se týče plnění jednotlivých misí. Těšit se můžeme i na vedlejší mise a aktivity. Na druhou stranu se bojíme, aby po vzoru The Old Blood netrvala příběhová linie šest, sedm hodin a zbytek času do oněch 25 hodin nebyl vyplněn generickým a nezajímavým obsahem. Na rozuzlení už nebudeme muset čekat dlouho, dílo týmů MachineGames a Arkane Studios vyjde již 26. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama