V Cyberpunku si přivoláte vozidla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Cyberpunku si přivoláte vozidla

V Cyberpunku si přivoláte vozidla

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 6. 2019 12:04 9
Reklama

Dalo by se říct, že moment, kdy se na podiu konference Microsoftu objevil slavný herec Keanu Revees a všem oznámil svoji účast na Cyberpunku 2077, byl tím nejlepší z celé letošní E3. Ve hře bude vystupovat jako Mr. Fusion, který by vám podle všeho měl pomoci zase se postavit na nohy. To ale ještě z E3 není vše. Hlavní designér Pawel Sasko se s námi v rozhovoru pro server VG24/7 podělil i o další zprávy ohledně tohoto velmi očekávaného projektu.

Pamatujete si ještě na Klepnu, věrného společníka Geralta s Rivie? Klisnu jste si mohli kdykoliv zavolat a ona poslušně přiběhla. To samé by se pak mělo dít i v případě Cyberpunku 2077, ale tentokrát za vámi nepřiběhne vaše vycvičené zvíře, ale přijede za vámi rovnou auto, či motorka. V budoucnosti totiž každé vozidlo disponuje umělou inteligencí, tudíž si ho můžete snadno zavolat, kam se vám zlíbí.

V CD Projektu Red také prý stále netuší, jestli budeme mít k dispozici rozsáhlý vozový park, nebo pouze několik vybraných kousků. Chtějí mít jistotu, že se při řízení budete cítit skvěle. Jak také potvrdil Mateusz Tomaszkiewicz, hra bude mít, stejně jako The Witcher 3, hned několik možných konců, avšak nějak výrazně to nerozvinul. Cyberpunk 2077 si zahrajete na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC a to 16. dubna 2020.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama