Kampaň v Avengers je pouze singleplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň v Avengers je pouze singleplayer

Kampaň v Avengers je pouze singleplayer

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

16. 6. 2019 08:59 3
Reklama

Zatímco jsme se na letošní E3 konferenci Square Enix dozvěděli, že Marvel's Avengers budou ve velké míře sázet na kooperaci více hráčů, ukazuje se, že ani samotáři nebudou ochuzeni. Vývojáři z Crystal Dynamics totiž napravují zmatení kolem své chystané hry a vysvětlují, že bude obsahovat klasickou příběhovou kampaň pouze pro jednoho hráče.

Na slíbené zapojení vašich přátel samozřejmě také dojde, to ale pouze v samostatně oddělených misích. Některé budou přístupné od začátku, jiné bude potřeba si odemknout postupem v příběhové části. Výběr postavy ve vedlejším obsahu bude čistě na vás, v kampani žádnou možnost volby nedostanete a postupně prožijete příběh všech hlavních postav.

Sliby o bezplatném dodatečném obsahu stále platí, přesto se dozvídáme, že hra bude nakonec obsahovat i mikrotransakce. Nejedná se však o žádné lootboxy nebo pay-to-win zlepšováky. Veškeré placené přídavky budou čistě kosmetické a nebudou nijak zasahovat do hratelnosti.

Když už jsme u vzhledu, vypadá to, že po zveřejnění ukázky ze hry z ní nebyli všichni fanoušci úplně nadšeni. Kritika často směřovala především na design superhrdinů a v souvislosti s tím se vývojáři nechali slyšet, že žádné úpravy nechystají a vzhled postav zůstane beze změny.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama