Sledujte gameplay záběry z Shenmue III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay záběry z Shenmue III

Sledujte gameplay záběry z Shenmue III

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 6. 2019 08:30 3
Reklama

Na první gameplay trailer k Shenmue III se fanoušci série načekali poměrně dlouho. Objevil se začátkem března letošního roku a ukázal mimo jiné dialogy a soubojový systém. E3 je další skvělá příležitost k uvolnění nových záběrů. A vývojáři jí náležitě využívají.

K dispozici jsou tři samostatná videa. V prvním si Ryo trénuje postoje a bojové techniky. Druhé se naopak věnuje všedním činnostem, jako je nakupování nebo sekání dřeva, čímž si Ryo může přivydělat nějakou tu korunu navíc. V posledním videu se peníze naopak utrácejí, navíc za hazard. Úspory lze vsadit třeba na želví závody. Kostky jsou pak rychlejší cestou, jak přijít na mizinu.

O hře se v poslední době mluví především kvůli nově oznámené exkluzivitě pro Epic Games Store. Tato informace překvapila v rámci PC Gaming Show. Studio navíc odmítá možnost vrácení peněz podporovatelům kickstarterové kampaně, kteří s tímto krokem nesouhlasí.

Došlo také k dalšímu odkladu. Hra měla původně vyjít 27. srpna. Dle slov vývojářů je téměř hotovo, potřebují však více času na závěrečné úpravy. Datum vydání je aktuálně stanoveno na 19. listopadu. Krom PC se Shenmue III chystá také na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama