Sea of Thieves spustilo přes 8 mil. hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves spustilo přes 8 mil. hráčů

Sea of Thieves spustilo přes 8 mil. hráčů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 6. 2019 09:58
Reklama

Nový Sea of Thieves Anniversary update, jenž do hry přidal příběhovou kampaň, rybaření či PvP arénu, přilákal více než 2 miliony hráčů, díky čemuž se celkový počet hráčů, kteří si Sea of Thieves od vydání v minulém roce zahráli, vyšplhal na 8,4 milionu.

Nutno podotknout že ne všichni hráči, kteří si Sea of Thieves zahráli, si hru museli nutně koupit. Už od svého vydání jsou piráti součástí Xbox Game Pass, i tak jde ale o krásné číslo. A jak zmiňují sami vývojáři, Sea of Thieves je v tuto chvíli spíše služba než hra.

„Jakožto služba jsme v mnoha věcech ještě na začátku. Doteď jsme jeli v takovém tempu, které ale nemůžeme dlouhodobě udržet. Chceme se soustředit na dva pilíře – a to kadence a pravidelnost pro hráče, a zároveň flexibilita v plánech. Pokud budeme pro hráče tvořit neustále nový obsah, nezáleží až tolik na tom, kdy vypustíme větší a riskantnější věci. Chceme si dát na čas“.

Tak se o budoucnosti Sea of Thieves vyjádřil Mike Chapman a Joe Neate, oba patří do vývojářského týmu. Situace je tak podobná, jako například s Apex Legends – vývojáři chápou, že hráči chtějí neustále nový obsah, ale zároveň nechtějí dělat to, co se děje například v Epic Games. A to jim nikdo nemůže vyčítat. V blízké době by se hráči Sea of Thieves měli dočkat mazlíčků, kteří měli být původně součástí Anniversary Updatu, dle Chapmana ale neměli dostatečnou „sociální hodnotu“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama