eFootball PES 2020 se představuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka eFootball PES 2020 se představuje

eFootball PES 2020 se představuje

Martin Synek

Martin Synek

12. 6. 2019 07:45 4
Reklama

Během aktuálně probíhající E3 oznámila i Konami svůj další přírůstek do fotbalové rodiny Pro Evolution Soccer. Jak jste si asi všimli z nadpisu, změnil se i název celého aktuálního ročníku na eFootball PES 2020.

Dozvídáme se, že nový ročník bude klást, jak už název napovídá, důraz na e-sportovní zápolení mezi hráči. Přepracován má být i první dotek s míčem, samotný dribling a dostaneme i nově zpracovanou střelbu z první. Uvolňování hráčů, krytí míče i chytré přihrávky za obranu mají působit zase o fous reálněji. Aby pocit z fotbalu byl co nejreálnější, byla přepracována i fyzika míče.

Přepracována bude také oblíbená Master League, která se bude pyšnit systémem aktivních dialogů nebo legendárními manažery. Transfery mají být prý více realističtější, aby nedocházelo k nesmyslným transferům z minulých ročníků. Přibude více kontaktů a také způsobů, jak bránit nebo blokovat střely.

Hlavním partnerem nového PES 2020 je opět FC Barcelona a na obal se vrací Leo Messi. Další partneři hry budou oznámeni v průběhu července. Datum vydání nového fotbálku bylo stanoveno na 10. září 2019 a nezbývá nám, než se pomalu začat těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama