11 minut záběrů z The Outer Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 11 minut záběrů z The Outer Worlds

11 minut záběrů z The Outer Worlds

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 6. 2019 13:31
Reklama

K akci E3 patří, kromě samotných konferencí, také i spousta gameplay záběrů z připravovaných her. Jinak to není ani v případě očekávaného RPG, podobného sérii Fallout, jménem The Outer Worlds, na kterém pracuje zkušený tým z Obsidian Entertainment. Díky IGN se tak můžeme podívat na jedenácti minutové gameplay video.

Ve hře se prý dočkáme rozvětveného příběhu, kde naše volby budou mít velký dopad jak na samotný svět, tak i na vaše spolubojovníky. Od toho se poté bude odvíjet to, jak vaše putování nakonec skončí. Titul také obsahuje tzv. Flaws, která bude sledovat, v čem vaše postava vyniká a naopak co jí vůbec nejde. Jde o nepovinnou funkci, díky níž vám hra sama pomůže s vývojem charakteru, abyste se mohli v klidu věnovat průzkumu Halcyonu.

The Outer Worlds bychom se, pokud půjde vše podle plánu, měli dočkat 25. října letošního roku, ale ze začátku si ji na PC koupíte pouze přes Epic Games Store, který má na hru časovou exkluzivitu. Později si ji pak stáhnete i přes Steam a další obchody, ale to bude možné až někdy v roce 2020. Tak co?  Těšíte se na nový projekt od Obsidianu, nebo vás ničím doteď nezaujal? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama