Podívejte se na střílečku CrossfireX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na střílečku CrossfireX

Podívejte se na střílečku CrossfireX

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 6. 2019 12:30
Reklama

Korejský tým Smilegate můžete znát především kvůli v Asii extrémně populární střílečce Crossfire, kterou tenkrát hrálo neuvěřitelných 660 milionů hráčů. Navíc si díky ní tvůrci dokázali vydělat pohádkových 10 miliard dolarů. Microsoft si pochopitelně takovouhle hru nemůže nechat ujít, a tak jsme se dočkali oznámení verze pro Xbox One s názvem Crossfire X.

Bohužel z krátkého traileru jsme se toho zas tolik nedozvěděli, ale dalo by se předpokládat, že bude dosti vycházet z původního konceptu. V Crossfire se proti sobě postavily dvě strany znepřátelených žoldáckých korporací, přičemž v každém z týmů mohlo být až osm hráčů. Plnili jste tak různé vojenské úkoly a nechyběl ani režim Zombie, či Wave. Postupem hraní jste získávali stále větší hodnost a svoji postavu jste si mohli upravovat dle libosti.

Z ukázky je patrné, že náš čeká rozsáhlý arzenál zbraní a zřejmě i různé vojenské techniky, od vrtulníků až po obojživelné transportéry. Celé téhle srandy bychom se měli dočkat někdy v příštím roce a hra nejdříve dorazí na Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama