Nové postavy v DOA6 již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové postavy v DOA6 již brzy

Nové postavy v DOA6 již brzy

Martin Synek

Martin Synek

10. 6. 2019 14:05 3
Reklama

Poslední číslovaný díl bojovky Dead or Alive už je nějakou dobu na světě a v naší recenzi si odnesl spíše průměrnou známku. Aktuálně lidé z Team Ninja, kteří mají hru na starosti, vydali nový trailer, který představuje nové DLC postavy.

Ti z vás, kteří investovali své peníze do superdrahého season passu, postavy do hry dostanou automaticky. Ti ostatní mohou zapřemýšlet a nové charaktery zakoupit jednotlivě. Jde o dvě ženštiny z The King of Fighters XIV. Tou známější je Mai Shiranui, která je stálicí v sérii The King of Fighters a druhou je Kula Diamond, ovládající ledovou magii.

Nemusím jistě připomínat, jaké jsou hlavní devízy Mai (oblast hrudního koše), která se ohání svými ikonickými vějíři. Kula je poté takovým jejím protipólem a sází především na rychlé útoky spojené s jejími ledovými schopnostmi. Obě krásky dostanete již 18. června 2019 včetně deseti kostýmů (pět pro každou z nich).

Níže se můžete podívat na video z Dead or Alive 6, které obě bojovnice blíže představuje. Napište nám do komentářů, zda plánujete pořídit nováčky do sestavy bojovnic nebo jste tak již učinili prostřednictvím season passu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama