Vysvětlení nejasností kolem Persona 5 Royal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vysvětlení nejasností kolem Persona 5 Royal

Vysvětlení nejasností kolem Persona 5 Royal

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 6. 2019 09:30 2
Reklama

Persona 5 Royal byla dlouho zahalena tajemstvím. Teasery prozrazující existenci vylepšené verze původní hry z roku 2016 vytvářely více otázek než odpovědí a ani po oficiálním představení se situace příliš nezlepšila. Nějakou dobu to sice trvalo, ale vývojáři nakonec přicházejí s odpověďmi na ty nejčastější otázky.

To nejdůležitější na začátek. Jedna z nejčastějších spekulací ohledně Persony 5 Royal se točila kolem portu pro konzoli Nintendo Switch. Z dříve teasované Persony 5 S se však nakonec vyklubal spin-off Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers a autoři nyní jasně prohlašují, že žádné plány pro vydání Persony 5 Royal na Switch nemají.

Rozšířená verze vyjde pouze na PlayStation 4 i přesto, že původní hra vyšla ještě i na předchozí generaci. Royal verze bude od té z roku 2016 rozdílná natolik, že nenabídne možnost navázat na uloženou pozici z Persony 5. Import postupu z předchozí hry sice možný bude, a to z PS3 i PS4, odměnou však dostanete pouze blíže nespecifikovaný bonus do začátku hry.

Datum vydání pro Japonsko je stanoveno na 31. října, zbytek světa si bohužel bude muset počkat až do roku 2020. Bližší upřesnění zatím nemáme. Persona 5 Royal vyjde ve fyzické i digitální podobě, obsah obou verzí bude identický.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama