BFV obohatí spousta map. Potvrzen i Pacifik
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BFV obohatí spousta map. Potvrzen i Pacifik

BFV obohatí spousta map. Potvrzen i Pacifik

Marek Selinger

Marek Selinger

6. 6. 2019 09:07 2
Reklama

Jednoznačně největším problémem prvních šesti měsíců života Battlefieldu V byl nedostatek multiplayerových map. Po nekonečném naléhání komunity se však švédsku studio DICE chytilo za nos a snaží se o nápravu celé situace.

Již minulý týden nám byla naservírována úplně první mapa od prosince, na Krétu zasazena Mercury potěšila mnohé fanoušky. Zaprvé by jim konečně dodán nový obsah po kterém tak dychtili, ale hlavně se jednalo o kvalitně navržený kousek, na kterém je radost bojovat. A aby věci byly ještě lepší, včera autoři přichystali zbrusu nové video ohledně toho, které mapy nás neminou v nadcházejích měsících.

V rámci čtvrté kapitoly Tides of War startující 27. června se hned ten stejný dočkáme mapy Al Sundan, která si bere v inspiraci ze singleplayerové části Under No Flag. Můžeme se tak těšit na další rozlehlou africkou lokaci. Během první poloviny letních prázdnin se navrátíme zpět na jih Evropy, kde na mapě Marita dokončíme naše prozatímní řecké tažení. O měsíc později dorazí hned dvojnásobná nálož v podobě Lofoten Islands (Norsko) a Provance (Francie).

To hlavní však přijde na podzim. Jak už bylo několikrát naznačováno, Battlefield V se na konci prvního roku svého životní dočká razantní změny v zasazení. Z evropských a severoafrických bojišť se podíváme na bitvy Američanů a Japonců v Tichomoří (cink cink, M1 Garand). A aby dobrých zpráv nebylo málo, v tom samém období dorazí remake slavné lokace Operation Metro z Battlefieldu 3. Kromě toho všeho na nás samozřejmě čekají i nové zbraně a kosmetické doplňky.

Nuže, sice to na nás vkus trvalo dost dlouho, ale aktuální druhoválečný Battlefield se začíná pěkně vybarvovat. Co říkáte na nálož nových map? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama