The Surge 2 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Surge 2 má datum vydání

The Surge 2 má datum vydání

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 6. 2019 12:35
Reklama

V žánru takzvaných soulsovek je toho ke hraní vcelku dost. Stačí zmínit například Sekiro: Shadows Die Twice, Lords of the Fallen, nebo třeba The Surge. A právě posledně zmiňovaný titul by se měl dočkat pokračování, a to ještě do konce letošního roku. Jak nám sami němečtí vývojáři z Deck 13 sdělili, The Surge 2 se na PlayStation 4, Xboxu One a PC objeví 24. listopadu.

Není nic neobvyklého, že tvůrci mají v druhém díle v plánu vše vylepšit, včetně systému zaměřováni končetin. Příslib další zbraní, schopností a implantátů je už pak samozřejmostí. Vaše letadlo havaruje na předměstí Jericho City, které na tom není úplně tak dobře, protože po jeho ulicích se potulují nebezpečné stroje a vojenské jednotky plnící tajné úkoly. Do toho všeho ve městě žijí i obyčejní lidé a ti se určitě neobejdou bez vaší pomoci.

Navíc si už nyní můžete titul předobjednat prostřednictvím Steamu a Microsoft Storu. Na PlayStation Storu v době psaní této novinky zatím tato možnost není k dispozici. Snad se to tedy brzy změní. Jak už je zvykem, tak k předobjednávkám dostanete několik předmětů pro svého hrdinu, jmenovitě tedy zbraň Warren Cutter, celou zbroj URBN, URBN Judgement Axe a URNB Skimmer Drone. To vše bude posléze možno samostatně zakoupit i později.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama