Fallen Order si na E3 hodně užijeme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallen Order si na E3 hodně užijeme

Fallen Order si na E3 hodně užijeme

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 6. 2019 09:35
Reklama

Jestliže se na E3 na něco opravdu moc těšíme, určitě to jsou Star Wars Jedi: Fallen Order. Po zrušeném projektu od dnes už zavřeného studia Visceral Games, na kterém se také podílela veteránka Amy Hennig, známá prací na Uncharted a The Last of Us, bychom si pochopitelně moc rádi zahráli nějakou čistě single-playerovou hru z tohoto bohatého univerza.

Jak se zdá, E3 bude pro nedočkavé to pravé místo, protože toho z titulu uvidíme asi opravdu hodně. Kromě akce EA Play by se mu totiž měli věnovat i na konferenci Microsoftu. Ta se koná 9. června, bohužel si ale nejsme jisti, co přesně bude předmětem ukázky. Pravděpodobně se tak dočkáme dalšího traileru, neboť k hlavnímu oznámení určitě dojde 8. června na EA Play.

Nastalá situace ale není nic neobvyklého, EA už několikrát své hry ukazovala i na konferencích Microsoftu, posledně například v případě Battlefieldu V. Pro nás je to jedině dobře, alespoň se budeme mít na co koukat. A co vy? Těšíte se na Star Wars Jedi: Fallen Order? Dejte nám vědět v komentářích!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama