Blasphemous v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blasphemous v novém traileru

Blasphemous v novém traileru

Martin Synek

Martin Synek

5. 6. 2019 13:40
Reklama

Temná pixelartová 2D rubačka opět po čase vytahuje své růžky. Hra od studia The Game Kitchen získala vydavatele v podobě Team 17 a aktuálně nám předvádí v novém videu, žač toho bude v tajemné Cvstodii loket.

Hráč se v roli postavy jménem The Penitent One bude muset prosekat světem, jenž je proklet a uvězněn mezi smrtí a vzkříšením. Tvůrci slibují špičkový soubojový systém, který bude založen na mistrném zvládnutí jednotlivých komb. Kromě soubojů s běžnými protivníky narazíme také na souboje s originálními bossy. Ty samotné slibují velkou výzvu pro všechny hráče. Samozřejmostí je, že se bude umírat a umírat. 

Systém progrese, lootování či výběr toho správného zbraňového setu bude velmi ovlivňovat to, jak bude vaše postava bojovat. Na videu níže se můžete podívat, jak dobře hra vypadá, jak se bude hrát a v neposlední řadě si všimněte i zvukového doprovodu. Závěrem pouze doplníme, že kromě PC skrze Steam by hra měla vyjít na všechny dostupné konzole a očekávat ji tedy můžeme na Xboxu, PS4 i Nintendu Switch.

Blasphemous by měla vyjít již brzy. Bohužel na přesný termín vydání si budeme muset ještě chviličku počkat. Napište nám do komentářů, jestli zrovna tento titul bude ve vašem hledáčku. Těšíme se na váš názor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama