Kodžima Mikkelsenovi upravil postavu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima Mikkelsenovi upravil postavu

Kodžima Mikkelsenovi upravil postavu

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 6. 2019 12:20 1
Reklama

I když už jsme se konečně dozvěděli datum vydání dlouho očekávaného Death Stranding, které připadá na 8. listopadu a viděli jsme záběry přímo z hraní, stále nemůžeme tvrdit, že víme, o co jde. Hideo Kodžima kolem svého projektu pořád drží závoj tajemna, ale občas se s námi podělí o nějakou tu zajímavost z vývoje.

Přes svůj twitterový účet nám sdělil, jak to bylo s Cliffem, postavou, kterou ve hře ztvární herec Mads Mikkelsen. Cliff původně vůbec nebyl kuřákem, ale vzhledem k tomu, že Mikkelsen si při natáčení rád odskočil na cigaretu, Kodžima tento fakt zaznamenal a charakter lehce změnil. V novém traileru tak Cliff kouří o sto šest.

Co když jde ale tato náklonnost vůči hercům ještě dále? Jak jistě víte, v Death Stranding se po světě budeme pohybovat na futuristické motorce a jestliže znáte Normana Reeduse, hlavního hrdinu hry, možná také víte o jeho velké lásce k těmto strojům. Je tedy možné, že na tomto dopravním prostředku se projedeme právě kvůli Normanu Reedusovi. Jste-li už dávno přesvědčeni o tom, že vás titul bude bavit, můžete si ho už nyní předobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama