Spyro pravděpodobně dorazí i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spyro pravděpodobně dorazí i na PC

Spyro pravděpodobně dorazí i na PC

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 5. 2019 14:45 3
Reklama

Spoustu z vás asi alespoň trochu mrzí, že se prozatím Spyro Reignited Trilogy nepodívalo na PC. Hráči na PlayStationu 4 a Xboxu One si titul mohou užít už od listopadu 2018, ale ti ostatní měli smůlu. Jak se ale zdá, tento stav zřejmě nebude trvat dlouho. Taiwanská agentura pro rating totiž potvrdila existenci portu na PC.

Právě o tom je příspěvek na twitterovém účtu uživatele Nibela, který například napověděl, kdy vyjde PC verze Yakuza Kiwami, nebo také zaznamenal uniklá videa z Kingdom Hearts III. Z dostupných indicií se tak dozvídáme, že hra bude k dostání pouze digitálně, takže neočekávejte žádné pevné nosiče. Na obrázku se navíc objevuje jméno studia Iron Galaxy, o němž jste mohli slyšet v souvislosti s portem Crash Bandicoot N. Sane Trilogy na PC.

O datu vydání naneštěstí nevíme nic, ale je na místě se domnívat, že titul si na PC zahrajeme přibližně rok po tom, co dorazil na konzole, podobně jako to bylo v případě PC verze Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Tenkrát totiž vyšla 30. června 2017 a na PC dorazila téměř přesně o rok později, tedy 29. června 2018. Pokud to tedy budeme brát takhle, Spyra bychom si na PC mohli vyzkoušet někdy letos v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama