Sea of Solitude vyjde už v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Solitude vyjde už v červnu

Sea of Solitude vyjde už v červnu

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 5. 2019 11:30
Reklama

Stylově vypadající adventura Sea of Solitude, která vzniká pod záštitou Electronic Arts a stojí za ní malé indie studio Jo-Mei Games, se k nám už nezastavitelně blíží. Titul celosvětově vyjde příští týden 5. června. Ústředním tématem je vyrovnávání se se samotou, kterou hlavní hrdinka po celou dobu prožívá a docela jí leze na mozek.

Společně s Kay budete na malé loďce proplouvat zcela opuštěným městem. Hra střídá malebné scenérie s momenty totální beznaděje. V tu chvíli se okolní vody vzbouří a zčernají, to aby odrazily špatné rozpoložení hlavní hrdinky. Při putování narazíte na různé příšery a jiné potvory. Nakonec se ale budete muset hlavně poprat s tím, co má Key ve své hlavě. Změní se nakonec v monstrum, které z ní začíná být, nebo se nakonec uzdraví a stane se z ní opět člověk?

„Sea of Solituce se věnuje samotné podstatě samoty a hráčům pomáhá reflektovat jejich vlastní realitu. Je to nejvíce umělecký a osobní projekt, na kterém jsem pracovala a vytvářela jsem ho ve velmi emocionálním období mého života. Navrhovat postavy na základě těchto pocitů byl pro náš tým velmi osobní úspěch a už se nemůžeme dočkat, až si hráči už brzy vyzkouší prožít silný příběh Kay o jejím sebeuvědomění a uzdravení,“ říká ke hře CEO Jo-Mei Games Cornelia Geppert.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama