Kodžima představuje Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima představuje Death Stranding

Kodžima představuje Death Stranding

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 5. 2019 16:21 49
Reklama

Tak jsme se dočkali. Úniky se potvrdily a Hideo Kodžima nám přinesl skoro devítiminutové video z Death Stranding. To je od začátku naplněné gameplay záběry, které ukazují jedno – úžasné prostředí, skvělou grafiku a také podivný svět.

Novinkou je motorka, se kterou budeme nejspíše překonávat rozsáhlý svět Death Stranding. Dále jsme díky gameplay záběrům mohli zahlédnout například žebřík či lano, se kterým můžeme vylézt po hoře. Ve videu jsme také mohli vidět souboj s nepřáteli či setkání s démony. Samozřejmostí je také poodhalení příběhu. Death Stranding je název pro bytosti, které sužují celý svět. Sam Bridge se tak vydává na strastiplnou cestu, při které musí ochraňovat i plod, který má být jedinou nadějí pro lidstvo. 

Kodžimův tým nám také představuje jména herců, kteří ztvární postavy ve hře, jako například Troy Baker, Tommie Earl Jenkins, Mads Mikelsen, Léa Seydoux či Norman Reedus, hlavní postava celé hry. Odhalilo se i datum vydání, které je určeno na 8. listopadu, a dočkáme se i české lokalizace. Doporučujeme se na celé video podívat, jelikož Death Stranding vypadá opravdu famózně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama