Získejte zdarma tituly Rime a Jalopy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Získejte zdarma tituly Rime a Jalopy

Získejte zdarma tituly Rime a Jalopy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 5. 2019 12:51
Reklama

Nadcházející víkend se většina vlastenecky založených občanů České republiky nudit nebude. V první řadě se konají volby do Evropského parlamentu, neméně významné je pro mnohé mistrovství světa v ledním hokeji, které vyvrcholí v neděli. O vypjaté momenty patrně nebude nouze. Srovnat tlak pomohou hry zdarma.

Tou první je explorativní počin od studia Tequila Works. Rime je nenásilná hra, jejímž cílem je především potrápit mozkové závity. To není na škodu, člověk alespoň přijde na jiné myšlenky. Příběh se točí kolem chlapce, kterému se podařilo ztroskotat na tajemném ostrově. Na vyřešení čeká řada logických hádanek.

Pro získání bezplatné kopie hry je potřeba navštívit Epic Games Store, přihlásit se, případně vytvořit nový účet a přidat si Rime do knihovny. Ušetříte 35 EUR, což je cena, za níž se hra běžně prodává. Za připomínku stojí také skutečnost, že Epic Games Store stále nabízí možnost zdarma získat adventuru Stories Untold, což je starší počin od studia No Code.

Také Humble Store láká na zajímavou nabídku. Bez nutnosti vytasit platební kartu nabízí Jalopy, hru od nezávislého studia Minskworks. Titul má na svědomí Greg Pryjmachuk. Jde o poctivý road trip v netradičních kulisách. Na odvážlivce totiž čeká Laika 601 Deluxe  a dlouhá cesta z NDR do Turecka. Jak je u tohoto vozidla zvykem, čas od času se něco porouchá. Je tedy dobré si cestu pořádně naplánovat a občas si třeba něco přivydělat pašováním kontrabandu. Peníze se totiž budou hodit, například k nákupu náhradních dílů. Nabídka platí do zítřka do 19:00.

Vybrali jste si? Nebo už jste zachránili ztroskotaného chlapce a dojeli do Turecka? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama