Dead Cells prodaly dva miliony kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Cells prodaly dva miliony kopií

Dead Cells prodaly dva miliony kopií

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 5. 2019 06:33
Reklama

Dva měsíce zpátky se francouzské studio Motion Twin pochlubilo, že Dead Cells překonaly magickou hranici milion prodaných kusů. Roguelike metroidvánie se však u tohoto čísla nezastavila a velmi brzy pokořila další milník.

Hlavní designér Sébastien Bénard se na konci března nechal slyšet, že v případě neúspěchu by museli malý tým rozpustit. To se ale určitě nestane. Vývojářům se totiž podařilo prodat další milion. Nezávislé studio tímto úspěchem získalo poměrně naducaný finanční polštář.

Hra by se navíc v brzké době měla podívat na zařízení s operačním systémem iOS, vydání je plánováno na blížící se léto. Verze pro Android je také v přípravě. Dead Cells by měly být mobilním platformám přizpůsobeny. Hráči si mohou upravit ovládací prvky, zajímavá je například možnost změnit si velikost a pozici konkrétních tlačítek. Připraveny jsou také dva režimy – originální a alternativní, v němž postava automaticky útočí.

Verze pro mobilní zařízení bude jistě dalším zajímavým zdrojem financí. Vývojáři však nezapomínají ani na původní platformy. Dva miliony prodaných kusů totiž hodlají oslavit spolu s hráči, jimž za fenomenální úspěch vděčí. Majitelé základní hry získají zdarma rozšíření Rise of the Giant, konzolové verze lze navíc zakoupit se slevou 20 %.

A co vy? Už máte dohráno, nebo se do světa Dead Cells teprve chystáte? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama