Autoři The Order: 1886 pracují na nové hře
i Zdroj: Ready at Dawn
Novinka Autoři The Order: 1886 pracují na nové hře

Autoři The Order: 1886 pracují na nové hře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 5. 2019 08:24
Reklama

Studio Ready at Dawn je známé především díky The Order: 1886. Titul definoval novou úroveň u další generace konzolí od Sony, alespoň co se grafické stránky týče. Reakce na kvalitu hry v ostatních ohledech byly smíšené, což se odrazilo také v prodejích. Po malé pauze by se vývojáři chtěli do segmentu AAA her vrátit.

Po The Order: 1886 se totiž ve studiu na nějaký čas věnovali produkci VR titulů – Lone Echo a Echo Arena. Šlo o menší, ale úspěšné projekty. V letošním roce plánují vydat Lone Echo II pro Oculus. Při tvorbě VR titulů si patrně dostatečně odpočinuli a jsou připraveni na něco většího.

Dalším projektem by měl být AAA titul, který si studio financuje z vlastní kapsy. Výkonný ředitel Ru Weerasuriya je navíc přesvědčen, že během vývoje uplatní zkušenosti získané při práci na VR hrách. Uvedl to v rozhovoru pro server GamesBeat. „Momentálně pracujeme také na tříáčkové konzolové hře, na něčem, co vyvíjíme interně. Vtipné je, že jsme se v poslední době hodně naučili ohledně vyprávění, imerze a herních mechanismů. Tyto poznatky využijeme i během vývoje na konzole,” řekl Weerasuriya. Důležitým aspektem je podle něj chování hráče. „Nikdy nemůžete očekávat, že budou hráči dělat to, co po nich chcete. Budou si dělat, co oni sami chtějí. To si s sebou odnášíme i na konzole,” dodal v rozhovoru.

Weerasuriya k připravované hře nic konkrétního neřekl. Nový projekt by však momentálně měl být teprve ve fázi prototypu. Na detaily si tedy pravděpodobně ještě nějaký čas počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama